Vesti

16.10.2015

Najmlađi kandidat ikada na FCE testu

Ponosni smo na našeg učenika Uroša Đurđevića, koji je kao najmlađi kadidat ikada, sa 13 godina, položio FCE (First Certificate in English) ispit sa najvišom ocenom. Kao nagradu, Summerhill škola mu dodeljuje stipendiju - besplatnu pripremu za sledeći nivo CAE (Certificate in Advanced English) ispit. Bravo Uroše! Verujemo ...pročitajte više.

08.10.2015

Dečija izložba radova "Ja u budućnosti"

U subotu 10. oktobra od 17h otvara se izložba dečijih radova na temu "Ja u budućnosti u kruševačkoj školi Summerhill. Izložba će trajati do 20h i svi  koji žele da vide kako deca vide svoju budućnost, dobrodošli su. Kruševački likovni konkurs "Ja u budućnosti", pokrenut na inicijativu Summerhill škole sa O.Š. Vuk Karađić i...pročitajte više.

03.10.2015

Dobitnici konkursa "Ja u budućnosti"

Likovni konkurs "Ja u budućnosti" koji je pokrenut na inicijativu Summerhill škole sa O.Š. Vuk Karađić i O.Š. Jovan Popović je završen. Primili smo ukupno 250 radova, a od toga 168 iz O.Š. Jovan Popović i 82 iz O.Š. Vuk Karađić. Juče smo izvlačili srećne dobitnike i oni su:Aleksandra Živković 4/1 O.Š. Vuk Karađić Mihailo ...pročitajte više.

21.09.2015

Likovni konkurs "Ja u budućnosti"

Škola stranih jezika "Summerhill" u saradnji sa OŠ "Vuk Karadžić"  i OŠ "Jovan Popović" organizuje likovni konkurs na temu "Ja u budućnosti" Pogled u budućnost  pokreće ambiciju i motiv za napredak, a sa željom da bolje shvatimo kako budućnost vide oni kojima ona jedino i pripada, radujemo se svakom crtežu naših đaka. Svaki...pročitajte više.

15.09.2015

Šta je IELTS?

IELTS (International English Language Testing System) je svetski priznat način testiranja znanja engleskog jezika. IELTS je pionir u testiranju 4 osnovne veštine znanja engleskog jezika tokom poslednjih 25 godina i nastavlja da postavlja standarde. IELTS je prihvaćen kao oficijalni dokaz za znanje engleskog jezika u preko 9000 organizacija širo...pročitajte više.

12.09.2015

Kako podržati dečije zalaganje za učenje engleskog jezika?

Veoma je važno afirmisati dečiji trud za učenje stranog jezika od početka. Upravo zato, Summerhill škola podržava Cambridge testove koje organizuje British Council pod nazivom Cambridge English: Young Learners (YLE), gde se podstiče dečiji razvoj engleskog jezika kroz tri faze.Ovi testovi su dizajnirani da bi se unapredilo znanje englesko...pročitajte više.