Vesti

06.09.2015

Zašto je dobro učiti strani jezik?

  Učenje novog jezika podrazumeva određeno vreme i odlučnost. Međutim, jednom kada naučite strani jezik, to pruža mnoge beneficije i mogućnosti. Učenje stranog jezika nudi praktične, intelektualne i ostale pozitivne strane.   Danas postoji vise od 7000 jezika i učenje bar jednog od njih može imati velikog značaja za vas. Ia...pročitajte više.

04.09.2015

Summerhill Scrabble Rezultati

  Kao zagrevanje za početak nove školske godine, u prostorijama Summerhill škole kod OŠ "Dositej Obradović", uspešno je održan turnir u svetski poznatoj igri rečima "Scrabble". Među učenicima je pored naših đaka bilo i gostiju iz drugih škola.   Drago nam je što su svi bili u prilici da nauče ovu zanimljivu i korisnu igru....pročitajte više.

01.09.2015

Summerhill Scrabble Program

  U četvrtak, 3. septembra u 19h u Summerhill školi (preko puta OŠ Dositej Obradović) organizuje se otvoreni turnir u poznatoj igri sa rečima "Scrabble". Tri takmičara sa najvećim brojem poena dobiće poklone od Summerhill škole.  SCRABBLE je svetska vodeća igra reči koja se igra sa 2, 3 ili 4 igrača. Igra se tako da se n...pročitajte više.

26.08.2015

Summerhill Talents program 2015.

Summerhill škola iz Kruševca u saradnji sa British Council-om objavljuje program "Summerhill Talents" kroz koji će se podržati sve buduće učenike od 7 do 12 godina sa 30% popusta na Cambridge testove iz programa Young Learners (oficijalni i opšte važeći Cambridge testovi o stepenu znanja engleskog jezika koje organizuje British Council). Tako...pročitajte više.

18.08.2015

Nova školska godina počinje

Nadamo se da ste se lepo odmorili i proveli tokom letnjeg raspusta. Sada je vreme za nove pobede i novu školsku godinu. Nova školska godina za sadašnje đake počinje 7. septembra, dok školska godina za nove đake počinje 14. septembra. Summerhill škola je otvorena od 16 do 21 čas. svakog radnog dana. Upis je u toku. Više informacij o ško...pročitajte više.

07.08.2015

5 trikova za učenje stranog jezika

1. Saznajte koji je vaš stil učenja Svako od nas ima drugačiji stil prisvajanja novog znanja. Postoje tri načina učenja jezika: vizuelni, auditivni i kinestetički. Da biste videli koji ste tip, najbolje je da izaberete tri reči i pročitate ih. Ako ih se sutra setite, onda ste vizuelni tip. U koliko ih se ne setite, neka vam neko drugi pročita...pročitajte više.