Vesti

04.08.2015

Bivši đaci o Summerhill školi

U Summerhill sam došao 1996. ili 1997, sa nekih 12 godina. Škola je tad još uvek bila drvena, ličila na zalutali planinarski dom i nalazila se u maloj ulici čije ime nikad nisam znao, iza Porte. Atmosfera je bila prijatna, društvo je bilo super, Goga mi je bila prvi teacher, i to je ono što me je zadržalo tu i u narednom periodu, budući da...pročitajte više.

29.07.2015

Summerhill Testimonials

Kroz "SUMMERHILL" language center je tokom 23 godine postojanja prošao veliki broj đaka, koji su nakon naše škole kreirali svoje životne puteve. Najviše smo ponosni na činjenicu da je većina naših đaka vrlo uspešna u poslu kojim se bavi. Jedan od njih je i Aleksandar Živanović, bivši đak Summerhill škole i danas svetski priznat mark...pročitajte više.

26.07.2015

Kako se naši đaci provode na Skouras Kampu?

Prenosimo vam deo atmosfere sa sportsko jezičkog Skouras kampa u Grčkoj, gde su trenutno naši đaci. Pored dosta sportskih aktivnosti i učenja jezika, deca se zabavljaju i druže, dok uživaju u suncu i moru. Uživajte u slikama i kliknite OVDE...pročitajte više.

22.07.2015

Skouras Kamp 2015.

Naši đaci danas kreću na Skouras kamp sportsko jezički kamp u Grčkoj. Tamo će osim druženja i zabave, moći da usavrše strane jezike i nauče još novih i zanimljivih stvari.Srećan put želimo svima! :) ...pročitajte više.

26.06.2015

Dodela diploma u Summerhill školi 2

Još jedna DODELA DIPLOMA! :) Na slikama možete da vidite kako smo se proveli sa našim uspešnim đacima iz Summerhill škole 2 (u ulici Antuna Pordušića). Čestitamo svima i vidimo se u septembru! :) Više slika ovde. ...pročitajte više.

22.06.2015

Summerhill dodela diploma

Druženje, predstave, aplauzi i velika radost, obeležili su dodelu diploma đacima koji su uspešno savladali prvu godinu škole. Summerhill ceremoniji prisustvovali su i roditelji kao podrška svojim mališanima. Oni koji nisu mogli da dođu na dan dodele diploma, mogu da preuzmu diplome kod nas u školi. ČESTITAMO SVIMA! :) Više slika možete vide...pročitajte više.