Summerhill Elite Kurs Jezika

Summerhill Elite

Summerhill Elite Kurs Jezika je nešto po čemu je naša škola već prepoznatljiva. Deca koja su deo Sum Elite uz nas grade uzbudljiv, paralelni život na stranom jeziku, sa novim imenom, u grupi svojih vršnjaka sa kojima će pre svega graditi prijateljstva za ceo život, neprimetno usvajati jezik, učestvovati u takmičenjima, ići na ekskurzije, glumiti u predstavama, pevati i dobijati brojne prateće sadržaje k

Program Summerhill Elite Kurs Jezika zamišljen je kao sveobuhvatna celina koja traje 6 ili 7 godina, u zavisnosti od  predznanja, uzrasta i tempa

Naš konačan cilj je da naši djaci kraj svog školovanja kod nas krunišu sticanjem međunarodno priznate Kembridžove diplome.

Za to ih pripremamo od početka:

a) Ispiti za decu do 12 godina (YLE): Ovi ispiti ohrabruju vaše dete da još od ranog uzrasta uči engleski jezik i kod dece razvija pozitivan stav prema kasnijim ozbiljnijim ispitima jezika. Ispiti Cambridge English: Young Learners (YLE) testiraju znanje engleskog jezika na tri nivoa (Starters, Movers i Flyers) i decu motivišu da nastave sa učenjem engleskog, ali i prate njihov dalji napredak.

b)Ispiti za starije: FCE Ova kvalifikacija dokazuje da engleski jezik i pismeno i usmeno koristite dovoljno dobro da biste mogli da radite ili studirate na engleskom govornom području. Kada vase dete bude položilo i ovaj ispit smatraćemo da smo uspeli!

 

U ovom programu nastava se bazira na komunikativnom pristupu, jer smatramo da je osnovno i najvažnije da se deca osposobe da komuniciraju na stranom jeziku. Pritom, naravno, ne zanemarujemo ni ostale jezičke veštine (čitanje, pisanje i savladavanje gramatike). Sve ove veštine razvijaju se paralelno kroz niz aktivnosti i vežbanja primerenih uzrastu i mentalnoj zrelosti dece.

 Svako dete ima svoj jezički portfolio- dosije u kome čuvamo sve urađene testove, diktate i druge radove koji odslikavaju postignuti napredak, a koje možete pogledati u školi.

 Već posle dve do tri godine učenja deca će biti u stanju da čitaju prilagođene tekstove na engleskom kako bi proširili svoje znanje , a za to im stoji na raspolaganju školska biblioteka sa mnoštvom zanimljivih naslova

 Napredovanje dece prati se tokom cele godine kroz razne forme testiranja. Budite sigurni da ćete od nas dobijati realni prikaz napretka dete

Naša originalna ONLINE APLIKACIJA omogućiće vam detaljno praćenje uspeha, zalaganja i izostanaka Vašeg deteta i to u realnom vremenu.

Ne zaboravite da na uspeh Vašeg deteta utiče i Vaš stav kao roditelja. Zato verujemo da ćete i Vi svojim odgovornim odnosom i insistiranjem na redovnom pohađanju nastave doprineti da Vaš mališan bude uspešan.

 Naš je zajednički cilj je da Vaše dete stasa u obrazovanog mladog čoveka sa dobrim znanjem engleskog, a možda i još nekog jezika. Verujući da ćemo taj cilj uspešno ostvariti, srdačno Vas pozdravljamo.

Dinamika Nastave

2 x nedeljno po 55 minuta

Ukupno Trajanje

70 casova (skolska godinja)

Mogući Termini

18:00 – 19:00

19:00 – 20:00

20:00 – 21:00

Cena Kursa

Pozovite 

Cena Uključuje
  • 70 sati nastave
  • 6 sati dodatne individualne nastave
  • Pracenje rezultata i napretka putem elektronskog dnevnika
  • Dodatne nastavne materijale
  • Van nastavne aktivnosti
  • Sertifikat nakon uspešno položenog godisnjeg testa
  • Upotrebu biblioteke sa naslovima na stranom jeziku
Broj Polaznika
  • Minimalan broj polaznika: 5

  • Maksimalan broj polaznika: 12

Pogledajte i ostale kurseve

za decu ili za odrasle

Summerhill Dual

Summerhill Dual

Kurs za odrasle

Summerhill Individual Kurs

Summerhill Individual

Kurs za odrasle

Summerhill Classic

Summerhill Classic

Kurs za odrasle

Summerhill Online Kurs jezika

Summerhill Online

Kurs za decu i odrasle

Summerhill Help

Summerhill Help

Kurs za decu

Pokreni Chat
Zdravo,
kako Vam možemo pomoći?